Расизам во порно индустријата !?

Loading...

Порно актерката Аурора Сноу во  еден од магазините напишала дека првото прашање кое и било поставено пред да почне со снимање на филмови за возрасни било „ Дали сака црни мажи?“.
Доколку мислте дека потврниот одговор и ја овозможил работата се лажете.  Таа исто така твдри дека во порно индустријата не се практикува секс со лица од различни раси.
Дека расизмот постои во порно индустријата потврди и друга порно ѕвезда Кристина Роуз, откако нејзините фанови приметиле дака таа во своите филмови никогаш немала секс  со лице кое било од друга раса односно имала секс  само со белец.  
Само 20 отсто од порно глумиците сакаат да имаат секс со лица од друга раса. Причината за тоа е што нивното семејство дополнително би ги осудувало доколку имаат секс со црнец.Порно актерката Аурора Сноу во  еден од магазините напишала дека првото прашање кое и било поставено пред да почн

loading...