Распад на X фактор?

Loading...

Распад  една од групите на X фактор?Групата “4U” , која ја сочинуваат Теодора, Катарина, Вања и Лана наскоро би можела поради честите несогласувања да се распадне, пишуваат српските медиуми.
Теодора Спаравало, Катарина Манојловиќ, Вања Мишиќ и Лана Шојиќ не се согласуваат баш многу и атмосферата во бендот не е добра. Тие не можат да се договорат со која песна ќе настапат, со самиот настап како и со термините за проби, а Катарина, кои многу ја обвинуваат дека не пее добро, сака да добие повеќе простор.
Меѓутоа од продукцијата демантираат посочувајки дека станува збор за тинејџрки кои имаат несогласувања, но Кристина Ковач, нивниот ментор како и луѓето од продукцијата Х Фактор брзо ги решаваат нивните проблеми.Групата “4U” , која ја сочинуваат Теодора, Катарина, Вања и Лана наскоро би можела поради честите несогласувања да се распадне, пишуваа

loading...
Loading...