Распоред за поаѓањето на автобусите на ЈСП СКОПЈЕ кои превезуваат волонтери

Поаѓањето на автобусите на ЈСП СКОПЈЕ кои превезуваат волонтери за помош во поплавените подрачја во Скопје ќе поаѓаат во 9:00, 12:00 и 15:00 часот од следните локации.1. Ѓорче Петров – пред црквата Св. Петар и Павле; продолжува кон Карпош – спроти City Mall; продолжува кон Центар – Југодрво, потоа кон Хотел Континентал (Спроти Општина Гази Баба) и продолжува кон крајната точка.
2. Кисела Вода – пред општина Кисела Вода, продолжува кон Аеродром – на бул. Србија пред ОКТА и продолжува кон крајната точка.
3. Бутел – пред стара општина Бутел, продолжува кон црква Св. Јован и продолжува кон крајна точка е Обилконица (Пункт накај Стајковци).
Последното враќање е во 19:00 часот.1. Ѓорче Петров – пред црквата Св. Петар и Павле; продолжува кон Карпош – спроти City Mall; продолжува кон Центар – Југодрво, потоа кон Хотел

Пронајдете не на следниве мрежи: