Раста ја тепа Ана Николиќ!?

Loading...

После повеќе од месец дена од бракот со Ана, Раста веќе и додели прекар на сопругата од кој многу жени би се навредиле.Стефан Ѓуриќ Раста имаше настап на еден белградски сплав кој со своето присуство поатрактивен го направи неговата Ана.
Во таа прилика тој откри дека ретко ја вика сопругата по име, и според него таа се вика „пекол на високи потпетици“.
Раста вели дека на тој начин „ја тепа“ Ана, а таа нималку не се лути. Меѓу другото тој прокоментира дека вишокот килограми на Ана воопшто не му пречат, испоровоциран од некои неодамнешни критики на медиумите.Стефан Ѓуриќ Раста имаше настап на еден белградски сплав кој со своето присуство поатрактивен го направи неговата Ана.
Во таа прилика тој о

loading...