РАСТУРИЛА НЕЧИЈ БРАК: Ја фатиле сред улица ја соблекле и…

Loading...

Во кинескиот град Џинан, на сред улица била претепана една жена, бидејќи растурила брак. Наводно ја нападнале пријателките на жената со чиј сопруг имала афера.Трите жени, ја соблекле својата жртва пред трговскиот центар, нарекувајќи ја со погрдни зборови и ја тепале додека лежела на земјата.
Никој од минувачите не пришол да ја одбрани нападнатата девојка.
Изгледа дека јавното понижување станува вообичаена глетка во некои делови од Кина, а британскиот таблоид Mirror неодамна објавил приказна слична на оваа.
Погледнете го видеото…

 
Трите жени, ја соблекле својата жртва пред трговскиот центар, нарекувајќи ја со погрдни зборови и ја тепале додека лежела на земјата.
Никој

loading...
Loading...