Разговара со духови, а сега има и судски доказ за тоа!

Loading...

Сали Морган беше обвинувана од британските медиуми дека не е видовита и дека на своите настапи користи слушалки преку кои нејзините асистенти и јавуваат важни информации кои таа ги користи на настапите.
Таа тврди дека може да комуницира со духовите и на луѓето од публиката им помага да комуницираат со своите починати пријатели и роднини.
Британските медиуми ја обвинија дека користи трикови, а таа ги обвини за клевета.
Неодамна го добила судскиот процес и добила оштета од 193.000 долари, па на својта пубилика и се пофали дека секогаш ќе има скептици со кои со задоволство би зборувала за своите моќи.
Иако судкиот процес се однесувал на тоа дека користела слушалки и ја измамила публиката, сеуште постојат тркови кои би можела да ги употребува, но на никому веќе не му паѓа „на памет“ да ја обвини без конкретни докази.Сали Морган беше обвинувана од британските медиуми дека не е видовита и дека на своите настапи користи слушалки преку

loading...
Loading...