РАЗОТКРИЕНИ ЦЕЛИ НА ИСИС: Наскоро ќе нападнат уште еден европски град!

Loading...

Според неофицијални информации, исламистите по масакрот во Ница се подготвуваат за нов напад и тоа во срцето на Европа, поточно Берлин.Зачестените терористички напади внесуваат страв меѓу луѓето. Париз, Багдад, Орландо, Ница…
Според пишувањата на неофицијални канали, овде нема да заврши низата.
Џихадистите на Исламската држава ги слават нападите и најавуваат дека наскоро може да дојде до нов напад.
Морничавата порака која осамна на интернет, гласи: „Крстоносци, ви рековме. Наскоро ќе дојде до уште еден напад, ние сме секаде!“
Ова можеби е обид да се предизвика паника меѓу луѓето, но секако не е наивна работа.

More posters from ISIS unofficial channels. 'Orlando was just the beginning' & threatening 'soon in Berlin'. @akhbar pic.twitter.com/a7bv48f3WT
— Jenan Moussa (@jenanmoussa) July 14, 2016
Зачестените терористички напади внесуваат страв меѓу луѓето. Париз, Багдад, Орландо, Ница…
Според пишувањата на неофицијални канали, овде

loading...