Развеани знамиња, дожд и поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА од Свети Николе

Loading...

Граѓаните на Радовиш повторно излегоа масовно на улиците за да дадат поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Светиниколчани упатија цврста порака дека сакаат унитарна, самостојна и независна Македонија. Тие велат дека нема да дозволат да се наметне Тиранската платформа.
Освен во Свети Николе, протестни маршови вечерва се одржаа во над 40 градови и населени места низ Македонија.
.Светиниколчани упатија цврста порака дека сакаат унитарна, самостојна и независна Македонија. Тие велат дека нема да дозволат да се наметне Тиранск

loading...