РБСП се вклучува во донаторската акција за помош на настраданите во поплавата

Loading...

РСБСП донесе одлука со која во голема мера ќе им се помогне на семејствата чии домови беа поплавени при невремето од минатиот викенд.Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на својата денешна седница донесе одлука 150 илјади денари од својот буџет да донира за помош на семејствата и подрачјата кои беа погодени од невремето во Скопје.Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на својата денешна седница донесе од

loading...