Реакција од грчките високи претставници за исмевањата на ќерката на Венизелос

Loading...

Откако на социјалните мрежи се појави семејна фотографија од грчкиот политичар Евангелос Венизелос со порака на која се потсмеваат на неговата ќерка, таа фотографија стигна и до високите претставници на Грција. Фотографијата на која се исмеваат за изгледот на ќерката на Венизелос, стигна и до врвот на грчката дипломатија, а од таму: 
„Невкусна дипломатска порака; срамен и многу личен напад; невиден напад нa ќерка нa министер за надворешни работи; оној што има нешто против Венизелос, не треба во таа расправа да ја внесуваат и неговата сопруга или ќерка“- велат неговите грчки колеги. 

Нивната реакција е за оваа фотографија.Фотографијата на која се исмеваат за изгледот на ќерката на Венизелос, стигна и до врвот на грчката дипломатија, а од таму: 
„Не

loading...
Loading...