Реалното шоу Фарма започнува на 19 март!

Loading...

На 19-ти март со почеток во 21 часот започнува реалното шоу Фарма.  Во ова шоу ќе гостуваат многу познати јавни личности.
Имено, после две години Фарма има потполно сменете ентериер. Главната награда ќе изнесува 50.000 евра, која победникот ќе ја добие за околу три месеци поминати на имотот.
Се очекува во реалното шоу да ги видиме: Катерина Живковиќ, Милош Бојаниќ, Милан Топаловиќ Топалко.
 На 19-ти март со почеток во 21 часот започнува реалното шоу Фарма.  Во ова шоу ќе гостуваат многу познати јавни л

loading...