Ребека Ромин „X-MEN“ – филмска трансформација

Loading...

Ребека Ромин засега е една од најпривлечните жени на планетава, а засекогаш ќе остане позната по нејзината улога во „X-MEN“.
Во текот на трилогијата, Ромин игра лизгава и смртоносна следбеничка на Магнето, Мистик, мутант способен да се претвори во било која личност што ќе посака.
За таа улога потребно е многу шминка. Дизајнерот Гордон Смит објасни:
„Шминката е многу тешка работа за Ребека да ја издржи. Започна со десетчасовно шминкање, потоа постигнавме 6 ипол часа шминкање за „X-MEN“ и во „X2“ успеавме веќе тоа да го изведеме за 4 ипол часа. Имаме 4 девојки кои работат на Ромин постојано, без паузи, а потоа кога ќе биде завршена, така седи цел ден“.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ребека Ромин засега е една од најпривлечните жени на п

loading...
Loading...