Рекордно паѓање на тестови за возење

Дечко од Лондон(28), 107 пати пробал да го помине теорискиот тест од тестовите за управување со автомобил, сеуште не ги положил. До сега потрошил 3.317 фунти.
Можеби познавате некој кој имал проблеми со полагањето на истите тестови, но сигурно не е ни близу овој рекорд.
Имено, тестот е составен од едночасовно тестирање со прашања и понудени одговори,  за да го положи тестот му биле потребни од 43 до 50 точни одговори, и тест за перцепција за кои е рашавање од 44 до 75 задачи.
После писмениот следува и практичен дел.
Имено, рекордот го држел еден упорен 40 годишен маж, кој пробувал 37 пати да го положи тестот.
Претставникот од авто-школата изјави дека тие се многу упорни и единствената желба што ги мотивира е да научат да управуваат со моторно возило.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Дечко од Лондон(28), 107 пати пробал да го помине теорискиот тест од тестовите за управување со автомобил, сеуште не г

Пронајдете не на следниве мрежи: