Ревитализирачка маска со какао и кафе за сите видови кожа

Loading...

Маската од кафе и какао е ревитализирачка за вашата кожа и ќе и даде посебен сјај и еластичност. Бидете убави и негувани и ослободете се од изумрените клетки со редовен пилинг на кожата на лицето со овој спој на состојки кои имаат благотворно дејство.
Дознајте повеќе на линкотМаската од 

loading...
Loading...