Режисерката Софија Теодор „удри“ по Даниел

Loading...

Режисерката Софија Теодор испровоцирана од настапот на Даниел Кајмакоски се обрати до редакцијата на Вистина.мк со нејзино мислење околу целата оваа „фама“ наречена Х-Фактор.Таа уште од самиот старт на нејзиниот Фејсбук профил постојано објавува коментари за Даниел и тврди дека тој не е ѕвезда. Еве што кажа таа по ова прашање:
„Режисер сум, работам со луѓе и знам кој и како може да сцена. Она што го кажав на самиот старт се потврди. Дечково пее англиски песни како што Жаре Бербер пее српски и е добар во тоа, но кога станува збор за македонски и српски, тука е проблемот.“
Таа се повикува и на мислењето на Кристијан Габровски кој кажал дека многу знаат да пеат перфектно препеви од англиски, но проблемот е кога ќе влезе во студио да отпее на својот јазик.

 
„Тоа е Даниел, вели Софија. Тој го нема тоа што е потребно за да биде ѕвезда, ќе видите на крајот ќе биде по мое.“
Секој има право на свое мислење … Но ние сепак не можеме да се согласиме со режисерката! Даниел стана миленик на јавноста и треба да му се даде нашата целосна поддршка.Таа уште од самиот старт на нејзиниот Фејсбук профил постојано објавува коментари за Даниел и тврди дека тој не е ѕвезда. Еве што кажа таа по ова п

loading...
Loading...