Рибар во Русија улови ОДВРАТНО ЧУДОВИШТЕ

Loading...

Рускиот рибар веројатно ги преиспитува своите рибарски навики откако улови бизарна црна риба во реката.Рибата е долга 20 цм. и има тело на јагула, комплет остри заби и лице што може да го сака само мајката.
Суштеството е уловено во реката Кама за време на вообичаеното рибарење со користење на црви како мамка.
Теоријата што е најверојатна е дека рибата е мутирана од слатководната риба „Amur sleeper“, што во 1940-те се чувала во аквариуми во Русија.
Како и класичните хорор приказни за крокодили во канализацијата во САД, се претпоставува дека овие риби биле често фрлани, што придонело за чудовишноста што ја гледаме денес.
Како што вообичаено се случува со чудните животни извадени од водите на нашата планета, настана дебата дали рибата е мутирана пирана или јагула.
Иако никогаш нема да дознаеме на кој вид му припаѓала рибата, веројатно можеме да се согласиме дека има ужасен вкус.
Рибата е долга 20 цм. и има тело на јагула, комплет остри заби и лице што може да го сака само мајката.
Суштеството е уловено во реката Кам

loading...