Рибари уловиле риба од друга планета!

Loading...

Локални рибари од Малезија останале во шок откако уловиле риба каква што никогаш претходно не виделе во животот. Се работи за мистериозно морско суштество за кое не се знае каков вид, а не било видено никогаш претходно.
Ова необично суштество го уловил 43-годишниот Сапар Мансон кој вели дека рибата е долга 30 сантиметри.
Пресс24 Се работи за мистериозно морско суштество за кое не се знае каков вид, а не било видено никогаш претходно.

loading...
Loading...