Ријана повторно во Гинисовата книга на рекорди. Но за што?

Loading...

Името на не ретко контроверзната  пејачка Ријана ќе биде дел од следното издание на култната книга на Гинисови рекорди.Дивата од Барбадос ќе биде забележана како пејачка која најдолго време се задржала на Сингл листата во Велика Британија.  О д вкупно 29 синглови, 22 се солистички, а останатите се плод на соработка со други музичари.
Освен тоа, Ријана веќе е забележана  како најпопуларно лице од социјалната мрежа „Фејсбук“ со повеќе од  70 милиони лајкови на фан пејџ страната.
Останува уште да биде документиран рекордниот број на прегледи на нејзините спотови на You Tube кој изнесува околку 4 милијарди.
Х.Н.
 Дивата од Барбадос ќе биде забележана како пејачка која најдолго време се задржала на Сингл листата во Велика Британиј

loading...
Loading...