Ријана ужива во дивината!

Loading...

Друга личност во оваа дива околина не би можеле да замислиме….Ријана во текот на својата турнеја  во Африка, одлучила да го посети националниот парк во Јохансбург, каде си поигра и се слика со животните. 

Пејачката ја посетила Африка поради актуелната светска турнеја „Diamonds“, а за неколку дена ја очекува настап во Кејптаун (еден од трите главни града на Јужноафриканската Република).

После Африканските делови од турнејата, дивата од Барбадос, преминува во Австралија и Нов Зеланд, каде ќе одржува концерти.Ријана во текот на својата турнеја  во Африка, одлучила да го посети националниот парк во Јохансбург, каде си поигра и се слика со животните.&

loading...
Loading...