Рингла стајл

Loading...

Рингла на кец и 8 пати жг, жг, жг, жг, жг, жг, жг, жгКако оди тоа: ај на кафе, па ми се расипа ринглата,е  ај у рерна. А од кога тоа кафе се вари у рерна? Барем да спремал кокошка додека ја работел ринглата, барем ќе се најадел со нешто корисно, а не со празни муабети. 
Сега и Рон Џерми се обидува да го контактира за успешноста на неговиот чин.А што е со тоа, што од рано утро цела зграда ми мириса на запршка? Можно ли е Кико да им го расипал аспираторот? 
Но да се вратам јас на ринглата која е супер идеја да се врати на сцена Драги-Шпага со ново филмче насловено Рингла. Барем на некој начин да стигнеме и ние до Холивуд. Но се некако мислам дека детево е во заговор со ЕВН, па после ова побарувачката на плин опаѓа за минимум 50%, или пак он само на ефтина работи??? 
Повеќе на TZM.MKКако оди тоа: ај на кафе, па ми се расипа ринглата,е  ај у рерна. А од кога тоа кафе се вари у рерна? 

loading...
Loading...