Ристе Пандев на прво место во првата прелиминарна фаза на ЛОИ во Рио!

Македонскиот атлетичар Ристе Пандев којшто нѐ претставува на ОИ во РИО, денеска победи во првата прелиминарна фаза до трката со време од 10.72.Браво Ристе, Македонија е горда на тебе. Со среќа понатаму!
Браво Ристе, Македонија е горда на тебе. Со среќа понатаму!

Пронајдете не на следниве мрежи: