Роби Вилијамс со концерт во Загреб

Loading...

Веќе е познато, еден од најпопуларните Британци ќе настапи на 13 август во Загреб на стадионот Максимир. Интересот за билетите е голем, а први се трошат најевтините.
И фановите на Роби Вилијамс во Македонија летово ќе можат да го видат и слушнат во живо се разбира доколку се упатат во Загреб. Билетите можат да се набават на tickets.robbiewilliams.com, по цена од 34 до 160 евра.
Вилијамс ја започнува својата турнеја денес, со концерт во Даблин, а ќе трае до 25 август.
 Веќе е познато, еден од најпопуларните Британци ќе настапи на 13 август во Загреб на

loading...
Loading...