Родена со ретка болест , мајка и не сакала да абортира и еве како сега изгледа малото девојче

Кога Џони Гатлин била во 15 седмица од бременоста докторите уочиле дека нешто не е во ред со нејзиниот плод.
  Но , кога детето се родила воопшто не изгледало како што сите очекувале од половината нагоре имала развиени мускули невообичаено за новороденче.
 
После неколку тестирање дијагоностицирана е ретка болест односно прогресивно пореметување во растењето. Родена е со синдром Cloves кој е создаден од генска мутација со коија има вишок на лимгни жлезди  под раците и градите.
 
Докторите не знаеле дали Мадинсон ќе преживее , но таа и понатаму  е тука. Но , кога детето се родила воопшто не изгледало како што сите очекувале од половината нагоре имала раз

Пронајдете не на следниве мрежи: