Роденденска фотографија со која Викторија Бекам го крена Инстаграм НА НОЗЕ!

Loading...

Пред неколку дена Викторија Бекам објави фотографија на Инстаграм со која ѝ го честита роденденот на својата ќерка Харпер Севен.Притоа, таа објави фотографија на која се прикажани како се бакнуваат во уста.
Иако многумина се сложија дека фотографијата е прекрасна и прикажува топла мајкчинска љубов, многу следбеници, сепак, не се сложуваат дека мајка и дете треба да се бакнуваат во уста. Иако на крајот фотографијата успеа да собере половина милион лајкови, направи вистински хаос на социјалните мрежи.
„Го бакнувам детето во уста. Не можам да верувам дека оваа прекрасна фотографија крена толкава прашина. Политичка коректност во најлоша форма“, ја брани една обожавателка.
„Убаво е ова, но не би требало да ги бакнувате децата во уста. Не сакам да бидам груб, но така е“, коментира друг.
„Мислам дека ова е малку болно“, поотворено коментираат трети.
„Каде отиде светов, кога мајка не смее да си го бакне детето во уста. Многу тажно.“Притоа, таа објави фотографија на која се прикажани како се бакнуваат во уста.
Иако многумина се сложија дека фотографијата е прекрасна и п

loading...