Родители наркомани го оставиле бебето да се удави во када!

Несовесните родители го оставија своето бебе да се удави, иако имале прилика да го спасат. Трагичната смрт се случила пред четири години, а првото дете од таткото исто така починало во када, во 1985 година.Шкотланѓанецот Томас Иган, го пронашол своето бебе како лежи во кадата која била полна со вода и наместо да го извлече, само го оставил да се удави.
Таткото прво видел дека бебето е под водата, но само го исправил и ја напуштил просторијата. Мајката на малечкиот Арон, Кристин Темплетон, била во станот, но не водела грижа за петмесечниот син. Инаку, мајката и таткото се зависници од дрога.
Иако шокантната смрт на бебето се случила пред четири години, дури вчера е поднесен детален извештај на целиот случај на суд. Судот се` уште не им изрече пресуда на несовесните родители.
За ситуацијата да биде уште почудна, првото дете на Томас исто така починало во када во 1985 година.Шкотланѓанецот Томас Иган, го пронашол своето бебе како лежи во кадата која била полна со вода и наместо да го извлече, само го оставил да се удави

Пронајдете не на следниве мрежи: