„РОДИВ БЕБЕ НА 12 ГОДИНИ“: Ќе се изненадите кој е таткото!

Треса Мидлтон од Шкотска, родила ќерка кога имала само 12 години, откако ја силувал 16-годишниот брат. Таа станала најмладата мајка во Велика Британија, а детето морала да го даде на посвојување. Но, тоа не било единственото злоставување во нејзиниот живот…Имено, таа за јавноста открила дека ја искористувале постари мажи додека одела во училиште (околу 2,5 евра за сексуален однос).
„Се чувствував како да сум проститутка кога постарите предатори бараа од мене да имам секс со нив, нудејќи ми алкохол, цигари и ситни пари. Но, понекогаш бев до толку пијана, што не бев ни свесна дека ми го прават тоа. А правеа што сакаат со мене“, рекла Треса во ТВ емисијата „This morning“.
Нејзината мајка во еден момент станала бездомничка, така што и самата Треса морала повремено да биде на товар на социјалните служби.

Таа раскажала дека нејзиниот брат Џејсон ја однел на градилиште, кадешто инаку имале навика да се возат со велосипеди и таму ја нападнал. Кога нејзиното тело почнало да се менува, пријателката ѝ рекла дека би можела да биде бремена и ѝ рекла да направи тест за бременост. Тестот бил позитивен. Нејзината мајка дознала, но Треса немала храброст да каже кој е татко на детето. Собрала храброст дури две години подоцна, кога со помош на ДНК тестови било докажано кој е таткото. Џејсон добил казна од четири години затвор, но денес е слободен.
Треса се надева дека еден ден ќе ја запознае својата ќерка Ени и дека таа ќе ѝ прости што ја дала на посвојување. Треса ѝ порача: „Секогаш си некаде во моите мисли“.
А на сите девојки кои доживеале или доживуваат искуство слично на нејзиното, таа им порачува – не смеете да молчите и да ја криете вистината.Имено, таа за јавноста открила дека ја искористувале постари мажи додека одела во училиште (околу 2,5 евра за сексуален однос).
„Се ч

Пронајдете не на следниве мрежи: