Росоклија до Антонио: Христијан е плукнат Никола, лош ви е со него изборот!

Ценетиот и многу познат професор на Колумбија Јуниверзити Горазд Росоклија потврдува кој е Мицковски и колку лош избор е за ВМРО ДПМНЕ!!! Ова се детали од меѓусебната преписка на Росоклија со Антонио Милошоски… Ама од кај знаеше Антонио дека ќе се смири со Христијан па немаше да ги дава разговорите наоколу…
Но, веројатно Мицко му простил на Дантони? А? Епитетите се мошне содржајни и како што се чини може да го издржат тестот на времето, по сите основи:
1. Скромна интелигенција;
2. Есктремна себичност;
3. Никаква идеологија;
4. Никаква лојалност…
извор: ДОКАЗ

Loading...