Русија во ПАНИКА: На небото се појавил облак со облик на печурка… Дали е извршен нуклеарен напад?

Loading...

Над сибирското небо се појавил облак со чуден облик на печурка.Руските служби се преплавени со повици од загрижени граѓани, откако се појавил облакот на небото. Обликот на овој облак е карактеристичен за нуклеарен напад.
Но, службите веднаш ги смириле граѓаните, објаснувајќи им дека станува збор за природен феноменален облак…Руските служби се преплавени со повици од загрижени граѓани, откако се појавил облакот на небото. Обликот на овој облак е карактеристичен за нуклеа

loading...
Loading...