РУСИНКИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ГИ УБИВААТ СИЛУВАЧИТЕ: Прифатен е новиот предлог на Путин!

Loading...

Русинките од сега ќе можат да ги убијат тие кои ќе се осмелат да ги силуваат и тоа автоматски ќе се третира како реакција во самоодбрана, при што силуваната жена нема да одговара пред законот во никој поглед поради таа постапка.По жолчна академска и политичка расправа во руската Дума, усвоен е нов закон кој би можел да одврати многу потенцијални силувачи.
Ова е дел од војната која Владимир Путин неодамна им ја објави на силувачите и педофилите, изјавувајќи дека тие кои и по отслужувањето на казната и реинтегрирањето во општеството повторно го повторуваат злосторството се „срам за руското правосудство”.
Набргу потоа донел предлог-закон за доживотна казна затвор за таквите прекршители, кој набргу потоа беше усвоен.
За новинарите Путин го објасни овој нов закон со следните зборови:
„Казната ќе ги снајде кога секој ден ќе се дружат со други затвореници.”
Новиот закон со кој на жените им се дава право да го убијат силувачот наиде на одобрување кај Русинките токму поради фактот дека силувањето во Русија е злосторство кое стана секојдневна појава.По жолчна академска и политичка расправа во руската Дума, усвоен е нов закон кој би можел да одврати многу потенцијални силувачи.
Ова е дел

loading...