Сакал да направи слика за на Snapchat но НЕ ОЧЕКУВАЛ дека ќе го види ова…

Andrew Milburn кој работи во болница на детското одделение, сакал да направи слика за на Snapchat, но не очекувал дека на сликата ќе се појави нешто во што никогаш не верувал.
 Болничарот се допишувал со својата девојка вечерта, неколку минути пред да започне неговата смена.
21 Годишниот Andrew и ја пратил сликата на Snapchat, но не ни претпоставувал дека на сликата ќе се појави фигура која наликува на дух.

„Ја пратив сликата на мојата девојка пред да влезам во канцеларија. Немав поима дека на сликата има нешто што наликува на дух. Кога сликата ја објавив на Facebook, имаше илјадници лајкови и коментари и беше шерувана низ цела Америка.Беше објавена и на групите за истражување на паранормалното.“

Изјавил дека голем број од неговите колеги кои работата во болницата слушале чекори по ходниците иако никој немало таму.
„Се случуваа доста чудни работи. На луѓето и на вработените им е по малку страв кога поминуваат низ ходниците.“ рекол Andrew.

Многумина од Facebook корисниците веруваат дека фотографијата е направена на фотошоп, или ја користел апликацијата наречена „Ghost Capture“ која овозможува корисниците да вметнат слика на дух во нивната фотографија, но Andrew тоа го демантира.
„Јас никогаш не верував во духови, ниту пак во приказните поврзани со нив. Но откако ја направив оваа фотографија, повеќе ни самиот не сум сигурен“ – изјавил Andrew.
Болничарот се допишувал со својата девојка вечерта, неколку минути пред да започне неговата смена.
21 Годишниот Andrew и ја пратил сликата

Пронајдете не на следниве мрежи: