Сакала да го отруе сопругот, но по грешка убила уште 12 члена на неговото семејство

Жена од Пакистан која сакала да го убие постариот маж, за кој принудно била омажена, по грешка отрула 13 членови на неговото семејство.Полицијата од пакистанската област Музафара вчера информираше дека жената се обидела да го убие својот сопруг ставајќи отров во млеко. Но, сопругот не го испил млекото, кое потоа било искористено за да се направи ласи јогург. Сопругот, и уште 12 членови на неговото семејство починале, а 14 се хоспитализирани откако пиеле од јогуртот.
Обвинетата жена, Асија Биби, нејзиниот осомничен љубовник и негова роднина, кои се осомничени дека и помогнале на Биби во труењето, се уапсени од полицијата. Полицијата од пакистанската област Музафара вчера информираше дека жената се обидела да го убие својот сопруг ставајќи отров во млеко. Но, сопругот

Пронајдете не на следниве мрежи: