Сакала да го шпиoнира поранешниот маж па се заглавила во…

Loading...

Триесет и пет годишна жена од Калифорнија се обидела да го шпионира поранешниот сопруг, но нејзиниот план не завршил според очекуваното.Бидејќи вратата од домот била заклучена таа се обидела да влезе низ оџакот. Но на половина пат се заглавила.
Во обид да се ослободи неименуваната жена ја соблека облеката која ја нозела. Нејзниот поранешен сопруг Тони Хернандез со кој има три деца, го слушнал нејзниот повик за помош и се обидел да ја ослободи. Бидејќи се успеал повикал пожарникари кои ја ослободувале жената од оџакот широк само 30 на 30 сантиметри околу два часа.
На крајот оџакот морал да се скрши за да може љубопитната жена да биде ослободена.
Погледнете го видеото…

 
Бидејќи вратата од домот била заклучена таа се обидела да влезе низ оџакот. Но на половина пат се заглавила.
Во обид да се ослободи неимену

loading...
Loading...