Сакате да присуствувате на семинар за АНАЛЕН СЕКС? – Еве ви можност!

Доколку сакате да научите како да имате сигурен и здрав анален секс потребно е да се запишете на Харвард, еден од најпрестижните универзитети на светот. Имено, овој универзитет им понуди на студентите семинар за анален секс, имајќи во предвид дека тоа е табу тема за многумина.
Семинарот е понуден во рамките на годишната „недела на сексот“, која има за цел да им помогне на студентите да дознаат повеќе за секој дел на своето тело и за сите аспекти на сексот, пишуваат британските медиуми.
Присутните на семинарот можеле да чујат за аналната анатомија и потенцијалното уживање за двата пола, потоа како да разговарате со партнерот за тоа, за основните подготовки и хигиена, за лубрикантите, секс играчките и за секс со заштита.
Студентите исто така можеа да поставуваат прашања до експертите како би ги отргнале предрасудите и како би дошле до знаење зошто луѓето се впуштаат во анален секс. 
Прочитајте повеќе за ситниците, по кои жените ќе полудат по вас!Имено, овој универзитет им понуди на студентите семинар за анален секс, имајќи во предвид дека тоа е табу тема за многумина.
Семинарот е по

Пронајдете не на следниве мрежи: