Сакате поголеми гради? Од овие билки ќе ви пораснат градите

Loading...

Доколку сакате да имате поголеми гради не мора директно да размислувате за пластична операција иако тоа е во мода во последно време. Прво обидете се со благодетите на природата и верувајте, нема да погрешите! Еве листа на билки кои имаат силен ефект на големината на градите.
Пискавица
Прва на листата е пискавицата (грчко семе), која што како кажува самиот назив потекнува од Грција. Семето можете да го набавите во билна аптека. Треба да се потопи во вода да отстои преку ноќта а наредниот ден со течноста да ги масирате градите.
Чичок
Чичокот е познат по неговите разни делотворни ефекти, така што причини за негова консумација има многу. Меѓу другото, консумирањето на чичокот го зголемува протокот на крвта во ткивото на градите и го зајакнува репродуктивниот систем.

Коморача
Коморачата не се употребува само во чаевите за смирување на грчевите кај бебињата, туку неговите состојки исто така ја зголемуваат и количината на естроген во телото. Исто така, содржи и фитоестроген кој го стимулира растот на градите и го зголемува производството на млеко кај доилките.
Сладок корен
Слаткиот корен (сладник) ги содржи истите состојки како и коморачата, па според тоа има ист ефектПрво обидете се со благодетите на природата и верувајте, нема да погрешите! Еве листа на билки кои имаат силен ефект на големината на градите.

loading...
Loading...