Сакате телефон за 600 денари?

Loading...

Да започнеме со спецификациите – поддршка за две сим картички, слот за MicroSD картичка, FM радио, блиц, Bluetooth, Wi-Fi….Да започнеме со спецификациите – поддршка за две сим картички, слот за MicroSD картичка, FM радио, блиц, Bluetooth, Wi-Fi….
Навистина, што повеќе ви треба освен моќен процесор?
Телефонот ја носи ознаката MP105Z0 (или скратено 105), а производителот е MORE, одредена кинеска компанија. Уредот работи на 900 и 1800MHz френквенција, а цената е само 13,04 долари. Доколку нарачате над 50, цената паѓа на 12 долари.
Повеќе на: GSM.mkДа започнеме со спецификациите – поддршка за две сим картички, слот за MicroSD картичка, FM радио, блиц, Bluetooth, Wi

loading...
Loading...