САКАВ САМО ДА СВРШАМ: За малку ќе изгоревме поради мојата…

Loading...

Женскиот оргазам од секогаш бил многу сложен…Сакам секс, многу ми е важен. Тоа ми е нормално.  Спиев кај момчето пред некој ден и секако имавме секс. Пред тоа пиевме вино и уживавме. Имаше многу запалени свеќи на шанкот….
Беше на мене и кога забележав дека едната свеќа случајно го запалила вештачкото цвеќе кое се наоѓало до неа…потоа огинот се премести и на подот….А јас почекав да свршам па дури потоа му кажав на момчето што се случува….
Немаше голема штета но мојата себичност можеше да направи голем проблем!Сакам секс, многу ми е важен. Тоа ми е нормално.  Спиев кај момчето пред некој ден и секако имавме секс. Пред тоа пиевме вино и уживавме. Имаш

loading...
Loading...