Самата си го нарачала полот на детето! Го шокирала светот!

Loading...

Кој знае што се може да се случи во иднина.Клонирањето веќе постои, а нарачувањето на боја на очите кај детето… и полот исто така. Сепак кога ќе слушнете дека тоа некој навистина го направил, помалку се згрозувате. Бидејќи тоа едноставно не е природно.
Манекенката Криси Тејген признала дека го нарачала полот на нејзиното идно дете.
– Не само што ќе родам девојче, туку и го одбрав и нејзиниот мал ембрион. Ќе посадиме девојче – рекла Криси.
По оваа изјава за списанието Пипл, на друштвените мрежи добила многу негативни коментари.Клонирањето веќе постои, а нарачувањето на боја на очите кај детето… и полот исто така. Сепак кога ќе слушнете дека тоа некој навистина го направ

loading...
Loading...