Само 3 вежби за ТЕНОК И СЕКСИ СТРУК кој отсекогаш сте го посакувале!

Loading...

Постојано се споредувате со други девојки и си велите дека не изгледате убаво. Можеби е крајно време е да направите нешто во врска со тоа и да добиете тело и струк за кое од секогаш сте сакале да имате.Еве неколку вежби кои ќе ви помогнат во таа цел.
Вежба 1
Застанете исправено. Раширете ги стапалата во должина на рамената. Со десната рака обидувајте се да го дофатите подот, а со левата таванот. Останете во таа позиција неколку секунди и променете ја страната. Повторете ја вежбата 10 пати.
Вежба 2
Останете во истата позиција. Дигнете ги рацете над главата колку што можете. Свиткајте ги зглобовите се додека дланките не станат паралелни со таванот. Во таа позиција, истегнете се најмногу што можете, но држете ги нозете цврсто на земјата. Повторете ја оваа вежба 10 пати.
Вежба 3
Седнете на подот. Прекрстете ги нозете. Потпрете се на левата рака, а лакотот подвиткајте го. Десната рака кренете ја над главата и тегнете се на левата страна се додека не почувствувате затегнување на десната страна од струкот. Останете во таа позиција неколку секунди. Направете ја истата вежба за левата страна. Повторете ја вежбата 6 пати.
За видливи резултати повторувајте ги вежбите секој ден, еден месец.Еве неколку вежби кои ќе ви помогнат во таа цел.
Вежба 1
Застанете исправено. Раширете ги стапалата во должина на

loading...
Loading...