Само една лажица ќе го испразни вашиот стомак во рок од две минути и ќе ве исчисти од насобраните отрови!

Loading...

 
Нашите црева се многу важни и треба од време на време да ги чистиме од отровите кои се собираат во нашиот организам, со конзумирање на разни намирници.
  
 
Потребно е здраво да се храните, а може да ви помогне и овој природен лек кој се покажал како многу ефикасен.
Состојки:
5 шолји варена вода
100гр сливи
100гр урми
Подготовка:
Во варената вода ставете ги сливите и урмите. Оставете ги 15 минути, а потоа извадете ги и оставете течноста да се излади. Земајте по една лажица наутро на празен желудник. Ќе го изчисти вашиот дигестивен систем и ќе ги реши проблмите како што е затвророт.
 
 
  
 
Потребно е здраво да се храните, а може да ви помогне и овој природен лек кој се покажал како многу ефикасен.

loading...