Само Јана може да го СРУШИ алибито на Зоран!

Малечката Јана Марјановиќ, ќерката на Зоран и убиената Јелена, би можела да биде клучен сведок во истрагата на специјалниот тим и да ја реши мистеријата за последните минути од животот на пејачката.Зоран тврди во полиција дека во времето кога се случило убиството бил сам со Јана, но таа му рекла на педагогот дека „се случило нешто страшно“.
Можно е педагог и психолог повторно да разговараат со Јана, со методот на индукција и да ја наведат да каже дали Јелена се вратила од трчање дома, дали Зоран бил сам или со некого, дали сплела – со еден збор да се урне алибито на Зоран дека Јелена загинала на насипот, во што полицијата сѐ повеќе се сомнева.Зоран тврди во полиција дека во времето кога се случило убиството бил сам со Јана, но таа му рекла на педагогот дека „се случило нешто с

Пронајдете не на следниве мрежи: