Сандра Африка претепана?!

Loading...

Кога социјалните мрежи земаат замав!Некој наводно на нејзиниот лажен лажен профил напишал статус дека е претепана.
Меѓутоа  на вистинскиот профил таа демантира:
„Сандра Африка не е претепана ово Виена. Тоа е чиста дезинформација. Исто Сандра не ги откажа настапите затоа што е претепана. Настапува со полна пареа и очекува нови премиери“.
Уште само еден случај на лажен профил во многуте кои за жал не поминуваат без скандал.Некој наводно на нејзиниот лажен лажен профил напишал статус дека е претепана.
Меѓутоа  на вистинскиот профил таа демантира:
&

loading...
Loading...