Сандра Африка се пренадувала!

Loading...

Сандра Африка се пофалила на Инстаграм  со  фотка на која делува како  Сандра Африка, а богами и дел од Азија.Популарната пејачка им посакала на фановите  добро утро, со  што  друго ако не со  исфрлање на деколтето. Е, но  фановите испиле добро  кафе. Виделе дека усните и се како  Сахара, а градите како  Килиманџаро. Добро, два пати.
Наместо  да ја пофалат, тие ја посипале со негативни коментари.
Ја оладиле Сандра Африка, па сега е веројатно, Сандра Арктик.
Популарната пејачка им посакала на фановите  добро утро, со  што  друго ако не со  исфрлање на деколтето. Е, но  фановите

loading...