Сандра Африка стапнува на лудиот камен: Пејачката се мажи!

Loading...

Сандра  Африка е во долгогодишна врска со момчето Александар, а пејачката открила кога планира да го каже судбоносното  „да“.„Не планирам се уште да се мажам. Се уште е рано. Имам 28 години. Ќе почекам уште некоја година, па потоа ќе се мажам“, рекла Сандра.
Пејачката истакнала дека нејзиото момче не е љубоморно и дека меѓу нив постои доверба.
„Не чепкам никаде ништо, не го проверувам, имам доверба во него. Моето момче не е љубоморно, не ми прави сцени, така што  се е во  најдобар ред. Што  да чепкам, па да ја изгубам довербата“, реклапејачката низ смеа.„Не планирам се уште да се мажам. Се уште е рано. Имам 28 години. Ќе почекам уште некоја година, па потоа ќе се мажам“, рекла Сандра.

loading...