Сандра Решиќ: Смртта на мојот татко Нино, остана во сенка поради Тоше Проески…

За животот на Нино Решиќ овие денови се пишува повеќе отколку за сите девет години, колку што има откако пејачот почина. За тоа постои добра причина, а тоа е фактот што јавноста знае за овој пејач, но не и за деталите од неговиот живот кои останаа непознати.Поводот толку да се зборува и пишува за Нино, беше настапот на неговата ќерка Сандра Решиќ во „Ѕвездите на Гранд“.
Таа после тоа гостуваше во редакцијата на Телеграф.рс. Во еден дел од нејзината исповед, новинарите ја прашале кој бил покрај неа и нејзината мајка во моментот и после смртта на Нино, а нејзиниот одговор бил искрен но и неочекуван. Таа го споменала и нашиот Тоше Проески кој почина два дена пред да почине Нино, поточно на 16-ти октомври 2007 година.
– „Тој почина неочекувано. Не беше болен, немаше подготовка, немаше јавување дека починал. Тој почина два дена после Тоше, така што неговата смрт беше во сенка. Едноставно не очекувавме, ниту пак требаше било кој да се јави. Бевме шокирани. Халид Муслимовиќ беше на погребот единствен од познатите. Немашр причина да ни се јави некој од колегите на тато, бидејќи не не ни познаваа. Драгана Мирковиќ му беше најголем пријател, таа му помогна многу во кариерата и за неа и Снежана Ѓуриѓиќ во негово присуство никој не смееше да каже лош збор“, изјави ќерката на Нино, која се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд.“
Како изгледа ГРОБОТ на Нино Решиќ кој никој не го посетува, и што пишува на него, прочитајте на следниот ЛИНКПоводот толку да се зборува и пишува за Нино, беше настапот на неговата ќерка Сандра Решиќ во „Ѕвездите на Гранд“.
Таа после то

Пронајдете не на следниве мрежи: