Сара Џесика Паркер го најавува “Сексот и градот 3”

Loading...

Познатата холивудска актерка и режисерка Сара Џесика Паркер, а воедно и главна улога во филмот „Сексот и градот“, навестува дека ќе ја репризира својата улога по трет пат во истоимениот филм. И поради слабиот успех на вториот дел од „Сексот и градот“, Сара Џесика Паркер, која ја толкува Кери Бредшо, најавува дека нема да се откаже од трето продолжение на филмот.
– Третото продолжение би требало да се снима наскоро пред ние да остариме за премногу шетање на високи и тенки потпетици, бидејќи еден дел од мене остана неизкажан во целата приказна – изјави актерката. И поради слабиот успех на вториот дел од „Сексот и градот“, Сара Џесика Паркер, која ја толкува Кери Бредшо, најавува дека нема да се о

loading...
Loading...