Сара Самарџиска: Никогаш не простувам неверство

За прв пат помеѓу нашите галерии  имаме девојка која ни доаѓа од Штип. Се работи за Сара Самарџиска која има 17 години. Оваа девојка се занимава со фотомоделство веќе неколку години. Во продолжение можете да ги погледнете нејзините фотографии и да прочитате нешто повеќе за неа  
Тука можете да ја погледенте нејзината фотогалерија.
Како поддршка на MB оформена е и посебна фан страна каде што ќе можете да ги видите сите галерии на едно место (линк) 
 Како започна да се занимаваш со фотомоделство?
– Со фотомоделство започнав да се занимавам од пред неколку години откако бев избрана на еден кастинг.
 Кое е твоето хоби и како успеваш да ја одржиш добрата форма?
– Одреден период во животот се занимавав со тенис и тоа придонесе да ја оддржувам својата добра форма, а сега теретаната е неизоставен дел од мојот живот.
 Што повеќе ти значи кај машките физичкиот изглед или карактерот?
– Па мислам дека предуслов еден дечко да го придобие моето внимание пред се е физичкиот изглед.
 Дали си романтича девојка и дали простуваш неверство?
– Романтика сакам, но не сакам кога се претерува со неа, а неверство никогаш не простувам.

 Дали си заљубена и постои ли некој посебен во твојот живот?
– Не сум заљубена, но постои една посебна личност во мојот живот.
 Од каде црпеш најголема мотивација во животот?
 – Најголема мотивација е моето семејство, а секако и најголема поддршка.
 Со оглед на тоа што е лето каде беше на одмор и која е твојата омилена дестинација? 
– На одмор бев во Грција, а омилена дестинација која што сакам да ја посетам е Канкун Мексико.
 Каде се гледаш себеси во иднина дали како познат фотомодел или во некоја друга професија?
– Иако моментално се занимавам со фотомоделство во иднина себеси се гледам како успешен архитект.  
 Како започна да се занимаваш с

Пронајдете не на следниве мрежи: