Шарапова го менува презимето во Шугарпова

Руската тенисерка Марија Шарапова, за текот на УС Опен ќе го промени презимето во Шугарпова.Сево ова е по нејзината продавница за слатки, па поднела барање до Врховниот суд да веднаш по завршетокот на турнирот да може да си го врати своето презиме, она вистинското, Шарапова.
Ситуацијата е јасна, Марија Шарапова сака на најдобар начин ја промовира својата продавница.
И, да, русинката сака судиите во текот на натпреварите да ја ословуваат како „госпоѓица Шугарпова“, што е инаку називот на нејзината продавница која беше отворена пред речиси година дена.Сево ова е по нејзината продавница за слатки, па поднела барање до Врховниот суд да веднаш по завршетокот на турнирот

Пронајдете не на следниве мрежи: