Шарениот провокатор награден со прегратка од познатиот „пиштолџија“ Љуми!

По инцидентот што се обиде да го предизвика вчеравечер, Павле си ја доби заслужената награда – прегратка од Љуми веднаш по излегувањето од полициска станица.Имено, Павле Богоевски вчера се обиде да предизвика инцидент на плоштадот „Македонија“, преку предизвикување на судир со полицијата кој требаше да прерасне во поголеми тензии. Павле беше приведен во ПС „Пролет“ од каде по еден час беше ослободен, а на излезот го чекаше возбудениот ЛГБТ активист Љуми кој скокна во неговата прегратка!

Извор: ИнфомаксИмено, Павле Богоевски вчера се обиде да предизвика инцидент на плоштадот „Македонија“, преку предизвикување на судир со полицијата кој

Пронајдете не на следниве мрежи: