„Шарените“ ја кршеа и фарбаа, „црвено- жолтите“ ја обвиткаа со македонското знаме народната канцеларија на Иванов

Канцеларијата на претседателот Иванов обоена во боите на Македонија.Додека „шарените“ ја кршеа и фарбаа, „црвено- жолтите“ ја обвиткаа со македонското знаме народната канцеларија на претседателот Ѓорге Иванов.Додека „шарените“ ја кршеа и фарбаа, „црвено- жолтите“ ја обвиткаа со македонското знаме народната канцеларија на претседат

Пронајдете не на следниве мрежи: