Шармантниот и незаменлив Роби Вилијамс вечерва во Загреб!

Loading...

Шармантниот и незаменлив Роби Вилијамс денеска ќе настапи во Загреб. Шармантниот и незаменлив Роби Вилијамс денеска ќе настапи во Загреб. Стадионот Максимир е спремен да ја прими бројната публика и да го издржи големото шоу на оваа поп-икона.
Еден од најпопуларните машки изведувачи, Роби Вилијамс, ќе ја почести хрватската и регионалната публика со своите стари хитови, но и со песните од најновиот албум поради кој ја почна светската турнеја “Take the crown”.
За овој голем спектакл подготовките траеја неколку дена, а присутните, освен убави песни, ќе добијат и несекојдневен сценски настап по кој е препознатлив овој поп-изведувач.
Повеќе на ТЗМ.МКШармантниот и незаменлив Роби Вилијамс денеска ќе настапи во Загреб. Стадионот Максимир

loading...
Loading...